За нас

Нашата история започна през 2007г., когато фирма „Термо Полис“ ООД беше създадена на територията на град Пловдив първоначално, като клон на наши партньори от гр. София, а в последствие като отделна самостоятелна структура.

От самото създаване на фирмата една от дейностите ни беше сервизното обслужване на продуктите на Roca и Fayans. След дълги години работа съвместно с бранда – вече над 15 години, решихме че логичното продължение на тази ни дейност е създаването на настоящия сайт. Идеята ни е да създадем място, където клиентите на марките да намират по възможно най-лесния начин нужните им резервни части за продуктите.

Как да сме максимално полезни?

Уважаеми клиенти, продуктите на Roca и Fayans предвид дългата история на компаниите не са малък брой. Моля да имате предвид това, когато правите запитване за части.

Продуктите в нашия продуктов каталог имат подробни описания със снимки и информация за кои модели на марките са приложими.

В случай, че не намирате това, което Ви е нужно, когато правите запитване за част или продукт, моля погрижете се да подготвите достатъчна информация, снимки или ако имате документ за покупка, или информация за модела, както и периода в който е закупуван, това значително ще помогне за правилната идентификация на Вашия продукт и съответно по-лесно ще бъде намерена частта, която Ви е нужна.

Тук ще намерите:

Най-често срещаните резервни части за продуктите на Roca и Fayans, които поддържаме на склад в достатъчни наличности, и които ще можете да заявите през форма за контакт или по телефон – можем да изпратим желаната резервна част по куриер в рамките на цялата страна.

Моля да имате предвид, че настоящият сайт се отнася за продажба на резервни части и сервизна консултация, но за гаранционно обслужване на продуктите на двете марки е нужно да се свържете с оторизиран сервиз за съответната област https://www.roca.bg/poddrazhka-na-klienti, в която се намирате;

Можете да направите запитване по телефон или през формите за контакт за резервна част или пък за проблем, свързан с Ваш продукт, който не е споменат в сайта;

Можете да отправите запитване за съдействие при монтаж на частите, както и да заявите такъв на територията на област Пловдив. Наши компетентни специалисти ще Ви съдействат с удоволствие!

Повече от 15 години
качествени продукти и решения

Богат набор
от резервни части налични на склад

Съдействие и консултация
при монтаж на части